Scroll down
Katana

De Buckaroo psp koppeling

Buckaroo is inmiddels al vier jaar op rij uitgeroepen als de beste PSP (Payment Service Provider) van Nederland. Al sinds 2005 bieden ze een zeer complete internetkassa aan dat voorzien is van een groot en breed aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden. Ze waren één van de eerste betaalproviders van Nederland. Inmiddels zijn er al ruim 5.000 bedrijven, waaronder Ziggo en RTL, die gebruik maken van Buckaroo. Een serieuze speler dus op de markt van online betaalaanbieders.

Naast een enorm aanbod van betaalmethoden biedt Buckaroo ook handige oplossingen aan. Bijvoorbeeld Recurring Payments voor periodieke betalingen of Credit Management voor het incasseren van uitstaande vorderingen.

We kennen Buckaroo al jaren. Het is een fijn, betrouwbaar en veilig bedrijf om mee samen te werken. Uiteraard heeft ons e-commerce platform Katana Commerce een koppeling met Buckaroo.

De producten van Buckaroo

Buckaroo heeft naast een groot aanbod aan betaalmethoden nog andere interessante producten en oplossingen.
We hebben de producten voor uw in een kort overzicht verzameld.

Katana - Betaalmethoden

Betaalmethoden

Buckaroo biedt hun klanten de optimale betaalervaring door het complete aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden. Ze bieden u de volledige vrijheid om de betaalmethoden af te nemen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat uw klanten een optimale betaalervaring hebben, wat uw conversie ten goede komt.

Lees meer

Katana - Credit Management

Credit Management

Credit Management is een totaaloplossing van Buckaroo die al uw betalingsverkeer inclusief het versturen én het automatisch opvolgen van facturen via flexibele herinneringschema's verzorgt en beheert. Maak de herinneringen volledig op in uw eigen huisstijl en voorzie ze van een betaalknop waarmee uw klant het openstaande bedrag direct kan voldoen met één van de door u aangeboden betaalmethoden.

Lees meer

Katana - PayperEmail

PayperEmail

Met PayperEmail laat u uw klanten voortaan eenvoudig en veilig betalen per e-mail. Verstuur uw klanten een e-mail in uw eigen huisstijl. In deze e-mail staat een unieke betaallink waarmee uw klant eenvoudig zijn of haar bestelling kan doen. Achter de betaallink kunt u alle betaalmethoden aanbieden die u bij Buckaroo afneemt.

Lees meer

Katana - Mandaat Management

Mandaat Management

De Digitale Incassomachtiging is ontwikkeld door de gezamenlijke Nederlandse banken en maakt nu standaard onderdeel uit van de Mandaat Management oplossing van Buckaroo. Dankzij deze oplossing kunt u volledig digitaal een authenticatie doen van uw klanten. Dit verlaagt onder meer het terugboekrisico.

Lees meer

Katana - Recurring Payments

Recurring Payments

Periodieke betalingen zoals die voor uw energie, telefoon of zorg zijn inmiddels ingeburgerd. Er komen echter steeds meer producten op de markt met een periodieke betaling zoals Netflix, Spotify of Amazon Prime. Buckaroo biedt een flink aantal voordelen met hun Recurring Payments product.

Lees meer

Katana - Cadeaukaarten en vouchers

Cadeaukaarten en vouchers

Het uitgeven en accepteren van cadeaukaarten wordt steeds populairder. De markt van cadeaukaarten ontwikkelt zich snel en steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een passende oplossing. Buckaroo biedt u een kant-en-klare oplossing voor het accepteren van populaire cadeaukaarten, het online accepteren van uw bestaande cadeaukaart, het uitgeven van een eigen cadeaubon en het genereren van vouchers.

Lees meer

Katana - Point of Sale

Point of Sale

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om uw fysieke winkel(s) en uw webshop samen te brengen. Op deze manier biedt u uw klanten de meest optimale koopervaring. Buckaroo levert mooie POS-terminals voor in uw winkel(s) waarop uw klanten direct online kunnen bestellen en afrekenen. Mocht een specifiek product niet in de winkel op voorraad zijn, dan kan uw klant dit toch direct aanschaffen.

Lees meer

Katana - Subscription Services

Subscription Services

De Subscription Services oplossing is door Buckaroo ontwikkeld met als doel om zoveel mogelijk handmatige en tijdrovende processen rondom de verwerking van periodieke betalingen te automatiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is de afhandeling van abonnementen.

Lees meer

Wat kost het?

Een overzicht van de kosten van de verschillende betaalmethoden en producten van Buckaroo.
De prijzen zijn een indicatie want aan verandering en onderhandeling onderhevig.

Basisonderdelen Kosten
Abonnementsvorm Buckaroo
Aansluitkosten  €100,-
Abonnementskosten €15,- (tot 3 betaalmethoden) / €25,- (tot 5 betaalmethoden) / 5+ betaalmethoden = maatwerk
Eenmalige kosten per extra URL €50,-
Refundkosten €0,25  – Refund AmEx = €0,35
 
Betaalmethode Transactiekosten
iDEAL €0,45
SEPA Credit Transfer €0,25
SEPA Direct Debit €0,25
Stornering Automatische Incasso binnen st. periode €0,55
Stornering Automatische Incasso buiten st. periode €26,-
Credit Card (MasterCard) €0,25 + 2,7%
Credit Card (Visa) €0,25 + 2,7%
AMEX Offerte AMEX + €0,35
Giropay €0,40 + 2%
SOFORTBanking– e-commerce €0,25 + 1%
BanContact €0,25 + 1,5%
EPS €0,60 + 1%
Paysafecard  €0,15 + 15%
PayPal Offerte PayPal + €0,25
KBC Betaalknop €0,25 + 0,9%
Populaire cadeaukaarten €0,25
Eigen cadeaukaart online €0,25 + eenmalig €350,-
Cadeaubon uitgeven €0,25 + eenmalig €150,-
Tegoedvouchers €0,25 + eenmalig €150,-
Klarna €1,69 + 3,25% + €29,- mnd. Abo. (<300 tr. | >300 tr. onderhandelbaar via IPS Consult)
Buckaroo BetaalGarant (Garantie Cheque) €0,50 + 3,5%
Pay per Email €0,10
Pay per SMS €0,10
ING Home’Pay €0,25 + 1,6%
Afterpay Offerte Afterpay + €0,25
 
Exta producten Kosten
Credit Management €49,- p.m., inclusief: reminders (via mail, SMS of brief), Mandaten, betaalregelingen, rapportages, koppeling incassobureau
Recurring Payments €99,- p.m., inclusief: subscriptions, inclusief CM Pro
Uitbetalingstermijn De standaard uitbetalingstermijn is wekelijks. Dagelijkse uitbetaling is mogelijk, tegen €0,25 per uitbetaling (eerste 5 uitbetalingen gratis).
Bekijk hele lijst
Lijst inklappen
Katana - Katana heeft een koppeling met Buckaroo

Katana heeft een koppeling met Buckaroo

Heeft u een Payment Service Provider waar u momenteel niet tevreden over bent? Of wilt u meer mogelijkheden dan momenteel kan bij uw huidige PSP? Dan kan het zeker geen kwaad om even te verdiepen in andere PSP's zoals Buckaroo. Katana Commerce heeft er in ieder geval een solide koppeling mee.

Heeft u vragen over de koppeling met Buckaroo? Raoul legt u het graag uit!