Scroll down
Katana

Capayable verhoogt uw conversie met achteraf en gespreid betalen

Capayable is in 2013 opgericht in het hart van de innovatieve technologieregio Eindhoven met één doel: betaalgemak creëren voor online winkels en hun klanten. Dit realiseren ze door het aanbieden van veilig achteraf of in termijnen betalen tegen 0% rente. Tegelijkertijd neemt Capayable de potentiële risico's van u als winkeleigenaar over. Webshopeigenaren en hun klanten kiezen hierdoor steeds vaker voor de betaaloplossingen van Capayable en haar nieuwe entiteit In3.

Inmiddels is Capayable geïntegreerd in honderden webwinkels. Samen met hun leveranciers en partners zijn ze continue bezig om hun betaaloplossingen door te ontwikkelen. Zo waren ze bijvoorbeeld in 2016 de eerste in Nederland met een gespreide betaalmogelijkheid zonder rente.

Tritac is een partner van Capayable en we hebben naast hun website ook kredietrapportages en een API voor ze ontwikkeld. Het is een heel fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken.

De producten van Capayable

Katana - Achteraf Betalen

Achteraf Betalen

Graag eerst een bestelling zien en dan pas betalen? Dat kan met Achteraf Betalen van Capayable! Je ontvangt eerst de bestelling thuis en betaalt alleen voor de producten die je wilt houden. Hierdoor heb je geen gedoe met vooruit betalen of wachten op het retourgeld. Bij Capayable vinden ze dat je een bestelling pas hoort te betalen als je helemaal tevreden bent.

Lees meer

Katana - Gespreid Betalen

Gespreid Betalen

Een nieuw bed of televisie koop je niet elke maand. Grotere bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Hier speelt Capayable op in. Met Capayable Gespreid Betalen kan je de bestelling in drie termijnen betalen tegen 0% rente. Zo beschik je altijd over flexibel betaalgemak.

Lees meer

Katana - Kredietrapportages

Kredietrapportages

Bedrijven willen zekerheid van betaling vóórdat ze op rekening leveren. Wanbetaling is vaak één van de redenen dat bedrijven in financiële nood komen. Capayable biedt naast achteraf en gespreid betalen ook losse kredietrapportages aan. U kunt wanbetalingen voorkomen door eerst een kredietrapportage aan te vragen. Met de kredietrapporten van Capayable ziet u namelijk in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Lees meer

De voordelen van Capayable

Een overzicht van de voordelen van gespreid en achteraf betalen van Capayable.

Voordelen achteraf betalen

 • Lage kosten: vast tarief per transactie zonder risico(tarieven).
 • Sneller uw geld: Capayable betaalt wekelijks de ontvangen bedragen uit.
 • Oplossing voor onbetaalde facturen: opkoping van niet betaalde facturen.
 • Eigen look & Feel: communicatie richting eindgebruiker in uw eigen huisstijl.
 • Zowel B2B als B2C: consumenten en zakelijke relaties probleemloos achteraf laten betalen.
 • Stijging klanttevredenheid: dankzij de mogelijkheid van Achteraf betalen met Capayable verhoogt u de klanttevredenheid.
 • Altijd inzicht: via de online portal van Capayable bent u altijd op de hoogte van alle handelingen van Capayable.

Hoe werkt het?

 1. De klant kiest in de check out voor Achteraf Betalen met Capayable. Hier vult de klant zijn of haar gegevens in en Capayable controleert in een millisecond of de debiteur gebruik mag maken van de betaaldienst. Mocht de klant niet in aanmerking voor achteraf betalen, dan wordt de klant teruggestuurd naar de betaalpagina. Hier kan de klant alsnog kiezen voor een andere betaalmethode.
 2. Nadat de klant is goedgekeurd wordt de bestelling geplaatst en kan deze opgestuurd worden. De klant ontvangt een e-mail met de factuur en betaalinstructies.
 3. De klant krijgt 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Deze factuur kan eenvoudig betaald worden via iDEAL of bankoverschrijving.

Voordelen achteraf betalen

Capayable/In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven. Denk hierbij aan productcategorieën als witgoed, electronica of meubels. Maar ook electrische fietsen, gadgets of sierraden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat de termijnbetalingen binnen zestig dagen voldaan moeten worden, valt deze uitgestelde betaling net als regulier achteraf betalen niet binnen het AFM toezicht, hoeft er geen BKR toetsing gedaan te worden en hoeft u op uw website geen conversieverlagende banners te plaatsen. In plaats daarvan kunt u Capayable/In3 Gespreid Betalen gebruiken als marketingtool door eventueel banners op de voorpagina zetten waarmee u uw klanten op deze mogelijkheden attendeert.

Hoe werkt het?

Capayable/In3 gespreid betalen is een unieke betaalmethode waarmee u uw gemiddelde orderwaarde laat stijgen. Het werkt vrij eenvoudig:

 1. De klant kiest als betaaloptie voor Gespreid betalen van Capayable/In3. Indien de gegevens in de checkout compleet zijn, dan wordt tijdens het doorverbinden door Capayable/In3 in een milliseconde de kredietwaardigheid van de klant getoetst;
 2. Als de klant wordt goedgekeurd, dan betaalt hij/zij direct de eerste termijn met iDEAL waarna de order uitgeleverd kan worden;
 3. Na de betaling ontvangt de klant een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn. Dit wordt allemaal betaald via het platform van Capayable/In3;
 4. 30 dagen na de eerste betaling, voldoet de klant de tweede termijn en op dag 60 wordt de laatste termijn voldaan. Dit wordt allemaal netjes aangekondigd met tussentijdse e-mails.
Katana - Katana heeft een koppeling met Capayable

Katana heeft een koppeling met Capayable

Heeft u interesse om uw klanten renteloos in drie termijnen te laten betalen? Capayable biedt innovatieve en verfrissende betaalmethodes aan voor uw webwinkel. De betaaldiensten van Capayable verhogen uw conversie, omzet en de gemiddelde orderwaarde. Maar Capayable doet meer… Door achteraf en/of gespreid betalen aan te bieden in uw webwinkel, stijgt de klanttevredenheid aanzienlijk.

Heeft u vragen en/of interesse in de Capayable betaalmethode? Raoul staat voor uw klaar! Het implementeren van Capayable kan op elk gewenste manier en is voor iedere webwinkel mogelijk. Capayable beschikt over een eigen API, verschillende plug-ins en werkt samen met diverse payment service providers zoals Buckaroo.