Scroll down
Katana De totaaloplossing voor uw e-business

De totaaloplossing voor uw e-business

Katana - Multifunctionele e-business

Multifunctionele e-business

Het is ooit begonnen met post-its op een muur. Vooral de termen B2B, B2C en PIM vielen toen op. We besloten toen dat we deze drie elementen met elkaar willen versmelten in één e-commerce platform. Katana was geboren.

De uitdaging lag er. Mede dankzij onze vijftienjarige ervaring in de e-business en een flinke dosis doorzettingsvermogen staat dit e-commerce platform nu als een huis.

Profiteer nu van de multifunctionele en internationale opzet van Katana. Win tijd door meerdere webshops op één beheergedeelte te draaien. Ga over de grenzen heen dankzij de meertalige opzet met meerdere valuta's en BTW-tarieven. En optimaliseer uw logistiek door Katana aan te sluiten op meerdere logistieke partijen (multi-warehousing).

Katana - Integratie met uw huidige systemen

Integratie met uw huidige systemen

Elk bedrijf waar we een samenwerking mee aan zijn gegaan hadden reeds allerlei systemen in bedrijf. Onze missie met Katana is om ervoor te zorgen dat al uw huidige ERP-, WMS-, PSP-, PIM- of kassasystemen gekoppeld kunnen worden met Katana.

We hebben reeds bestaande koppelingen liggen met een aantal bekende namen zoals Adyen, Exact, Active Ants, PostNL, ChannelEngine en Mailchimp. Heeft u een systeem waar we nog geen koppeling mee hebben gemaakt? Dan ontwikkelen we deze op maat!

Katana -
Katana - Real-time inzicht met een geavanceerd dashboard

Real-time inzicht met een geavanceerd dashboard

U heeft dat vast weleens. Op een borrel. Op het strand. Of gewoon op uw kantoor. Even snel kijken hoeveel omzet u vandaag heeft gehaald. Of staan er nog belangrijke retouren open? Of openstaande bestellingen?
Speciaal hiervoor hebben we een geavanceerd dashboard ontwikkeld. Hier treft u een visueel aantrekkelijk overzicht van enkele belangrijke statistieken, taken en herinneringen. Als u dit dashboard ook nog eens koppelt met uw Google Analytics, dan krijgt u ook nog eens real-time statistieken zoals hoeveel bezoekers zich er op uw webshop bevinden.

Katana - Effectief werken in een multidisciplinair team

Effectief werken in een multidisciplinair team

In uw organisatie heeft u ongetwijfeld meerdere disciplines die in dezelfde systemen werken. Hier hebben we met Katana op ingespeeld. U kunt meerdere type rollen/gebruikers aanmaken die per rol/gebruiker een afgestemde backoffice krijgen. Een contentmedewerker krijgt zo andere onderdelen te zien dan iemand van online marketing. Ook kunt u bijvoorbeeld bij producten per rol/gebruiker aparte taken en volledigheidsscores instellen opdat er per rol/gebruiker duidelijk is wat hij of zij moet invullen of voltooien om een product 100% gevuld te krijgen.

Katana - Wij willen u volledig ontzorgen

Wij willen u volledig ontzorgen

U heeft verstand van uw business. Wij van e-commerce en streven ernaar dat u zich volledig kan focussen op uw product of dienst. We bieden u een aantal belangrijke zaken die uw zorgen wegnemen:

  • Altijd up-to-date met constante releases zonder downtime;
  • Bied uw klanten snelheid: de code en de hosting zijn geoptimaliseerd voor hoge performance;
  • Raak niks kwijt: elke 15 minuten automatische database back-ups;
  • Uw data staat veilig in een volledig redundant en voor e-commerce geoptimaliseerd serverpark;
  • Geen zorgen dankzij 24/7 support en een overzichtelijk ticketsysteem;
  • Specifieke wensen? Wij maken het graag op maat.

 

Katana - Alles onder één dak

Alles onder één dak

We hebben een hecht team wat al jaren op elkaar is ingespeeld. Sommige developers en designers zitten hier al ver voor het woord Katana viel. We hechten veel waarde aan het hebben van eigen projectmanagers, systeembeheerders, developers, supportmedewerkers en designers. Geen gedoe met outsourcing of offshore development.

Ook vinden we het belangrijk om eigen servers te hebben in een beveiligd serverpark speciaal voor e-commerce. En met 24/7 support bieden we u een meerwaarde ten opzichte van andere partijen.