Fashioncheque

Lange samenwerking

Dé cadeaukaart voor modeliefhebbers in Nederland is natuurlijk de Fashioncheque. Nadat Tritac de webshop van Fashioncheque enkele jaren geleden heeft gemaakt, klopten zij ook bij ons aan toen zij een nieuwe website wilden hebben.

Tritac zorgde voor een responsive design, waardoor de website volledig geoptimaliseerd is voor gebruik vanaf een desktop, laptop, mobiele telefoon of tablet.

Shopfinder

Een dagje uitgebreid shoppen in een andere stad, of gewoon even snel naar de favoriete winkel. Maar ... accepteren zij wel Fashioncheques? De shopfinder die wij hebben ontwikkeld toont zowel een lijst met winkels, als een plattegrond waarop elke aangesloten winkel wordt weergegeven. Wil je een Fashioncheque kopen om cadeau te geven? Ook hier kun je op filteren. Onderweg even snel het saldo van je Fashioncheque controleren? Geen probleem!

Snel schakelen

Onze wens was om de Fashioncheques te leveren met een activatiecode, waarna onze klanten op een veilige manier hun Fashioncheque moesten kunnen activeren op de website. De developers bij Tritac zijn erg creatief en hebben speciaal voor Fashioncheque een maatwerkoplossing ontwikkeld en geïmplementeerd. Tijdens het project hadden wij toch nog een aantal wensen, die in eerste instantie niet waren opgenomen in het plan voor dit project. De mensen van Tritac schakelden snel, waardoor we tot een goede oplossing zijn gekomen. Ik heb vooral te maken gehad met de developers van Tritac, die ik heb leren kennen als vindingrijk, meedenkend en creatief.

Katana - Mijke de Vette
Mijke de Vette
Marketeer