Guitar supplies

John Muijen, eigenaar van GuitarSupplies, kennen we al jaren. John is een echte ondernemer én een enorme muziekliefhebber. We hebben al vele projecten samen op kunnen pakken. Van enkele proefballonnen op het gebied van mode tot webshops met bladmuziek en gitaaronderdelen. Hij was tevens bereid om als eerste van onze klantenkring in te stappen op één van de eerste versies van de cloud-oplossing van Katana Commerce. Dit bleek uiteindelijk erg waardevol te zijn en mede dankzij John Muijen hebben we een goede start kunnen maken met het verder uitrollen van Katana.

De ideale oplossing

De Cloud-oplossing van Katana Commerce is de ideale oplossing als er snel een professionele webshop live moet. Wij zetten het platform zo snel als mogelijk klaar opdat meteen begonnen kan worden met content opvoeren of verrijken. Dit kan handmatig maar ook met de geavanceerde importmodule. Onze designafdeling stemt vervolgens met u af hoe ze uw huisstijl kunnen verwerken. De UI (layout) staat in eerste instantie in grote lijnen vast maar er komen steeds meer opties bij om dit aan te passen zoals bijvoorbeeld meerdere soorten productdetailpagina's. We begeleiden verder dit traject totdat het live staat op onze eigen beveiligde servers!

Tijdwinst

Katana heeft voor mij vooral heel erg veel tijdwinst gebracht. Het vorige systeem waar GuitarSupplies op draaide was zwaar verouderd en zorgde voor erg veel nodeloos handwerk. Sinds GuitarSupplies op Katana draait is dat allemaal voorbij.

Katana - John Muijen
John Muijen
Eigenaar